Βιο-Καθαρισμοί Σαλονιών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4912802

carpets-and-rugs

Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Σαλονιώνβιο εφαρμογές καθαρισμού

Με γνώμονα πάντα τις αρχικές ανησυχίες μας, αφιέρωση και υποχρέωση με συνεχή υποστήριξη για να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των καταναλωτών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και στους επιτόπιους καθαρισμούς, υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Bio-Καθαρισμός Σαλονιών

 

Βio-Upholstery Care:βιο εφαρμογές καθαρισμούΕξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης με Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, αναζωογόνηση, απορρύπανση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Πλύσιμο Σαλονιών

 

Bio-Upholstery Cleaning:βιο εφαρμογές καθαρισμού Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης ξηρής μεθόδου πλυσίματος,  χωρίς κιτρινίλες, τρεξίματα, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές.

Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές σε ταπετσαρίες σαλονιών, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ, δερματίνες, κτλ.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων 2,3,4,(98/8EC).

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

Σχετικά Άρθρα

Η αόρατη πλευρά της καθαριότητας

Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα

Εναλλακτικές λύσεις με απαιτήσεις για Καλύτερη Ζωή

Ισορροπημένη εξυγίανση με ανοιξιάτικη καθαριότητα

Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών.pdf

Τα σχόλια είναι κλειστά.