Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Pest Control Services (Απεντομώσεις – Μυοκτονίες)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104912802

Ο Αλέξης Βαρδάκης ως Υγιεινολόγος με Π.Μ.Π.Σ Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία, παρέχει πλήρη ενημέρωση και διάγνωση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, μελετά προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου ξεχωριστά, με στόχο την σωστή και ασφαλή αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Έτσι, οι δραστηριότητές μας διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς, προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, με σκοπό την Παροχή Υπηρεσιών Καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον, για την κάλυψη αναγκών σε θέματα υγιεινής.

Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε έντομο ή τρωκτικό που απειλεί την υγεία σας, αλλά και την περιουσία σας . Όλες οι εφαρμογές γίνονται παρουσία του Επιστήμονα Υγιεινολόγου, (όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία) http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=681

Εφαρμόζουμε τις νεότερες μεθόδους με βιοκτόνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που εξασφαλίζουν ασφαλείς απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Κάθε έντομο έχει διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης. Η ClearWay σας παρέχει την πιο σωστή λύση ανάλογα με την περίπτωση. Αντιμετωπίζουμε καταστάσεις κατσαρίδων, ψύλλων, κοριών, μυρμηγκιών, σκόρων και πολλών άλλων εντόμων ποιοτικά και με ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια.

Σε περιπτώσεις αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων σε ευαίσθητους εσωτερικούς χώρους (υπνοδωμάτια, σαλόνι κλπ) σημαντικό ρόλο παίζει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί:

Το  πρόγραμμα  εργασιών περιλαμβάνει : Έλεγχο, Ταυτοποίηση, Προεργασία με εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-εφαρμογές ποιοτικής απορρύπανσης, διευθέτηση εφαρμογής μεθόδων  καταπολέμησης, Εφαρμογές Bio-εξυγιάνσης, για την εξουδετέρωση του παθογόνου μικροβιακού φορτίου, με βιοκτόνα απολυμαντικά με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ., ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ώστε να αντιμετωπιστούν παθογόνοι μικροοργανισμοί και οι αρνητικές συνέπειες της παρουσίας τους.

 

 

Προσοχή :   Κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, μυρμήγκια, σκόροι, ακάρεα  δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

clearway-masterservice-1

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες, – γενικά έντομα και Τρωκτικά – με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

 

Βλέπε Ορισμοί – Απολύμανση

Βλέπε Ορισμοί Βιοκτόνα

 

Χρήσιμα άρθρα

Κατσαρίδες: ασθένειες και αντιμετώπιση

Κοριοί: η αντιμετώπισή τους στα σπίτια μας

Αντιμετώπιση Επιβλαβών Ζωικών Οργανισμών(Α.Ε.Ζ.Ο. ή PestControl)

Επιστολή από τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών K. Θ. Μπουχέλο

Περί εντόμων…

Έντομα και προϊόν

Προτεινόμενα μέτρα πρόληψης αποτροπής εισόδου και εγκατάστασης εντόμων σε οικιακούς χώρους

Έντομα και άλλοι οργανισμοί: όλοι συγκάτοικοι του σπιτιού μας

Έντομα στα ρούχα και στα χαλιά μας

Τα σχόλια είναι κλειστά.