Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – P.C.S.

Pest Control Services

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104912802

clearway-masterservice-1

Ο Αλέξης Βαρδάκης ως Υγιεινολόγος με (Π.Μ.Π.Σ) Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία, παρέχει πλήρη ενημέρωση και διάγνωση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, Μελετά προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου ξεχωριστά, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων άλλα και σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα του περιβάλλοντος.

Έτσι, οι δραστηριότητές μας διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς, προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, με σκοπό την Παροχή Υπηρεσιών Καταπολέμησης Εντόμων και Τρωκτικών στο Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον, για την κάλυψη αναγκών σε θέματα υγιεινής,

Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε έντομο ή τρωκτικό που απειλεί την υγεία σας, αλλά και την περιουσία σας . Όλες οι εφαρμογές γίνονται παρουσία του Επιστήμονα Υγιεινολόγου, (όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία) http://wwww.minagric.gr/e-icide/e-icide_detail.aspx?kodcomp=681

Εφαρμόζουμε τις νεότερες μεθόδους με βιοκτόνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια της εφαρμογής.

Σημαντικό ρόλο παίζει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Το  πρόγραμμα  εργασιών περιλαμβάνει : Έλεγχο, Ταυτοποίηση, Προεργασία με εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-εφαρμογές ποιοτικής απορρύπανσης, Διευθέτηση εφαρμογής μεθόδων  καταπολέμησης, Εφαρμογές Bio-εξυγιάνσης, για την εξουδετέρωση του παθογόνου μικροβιακού φορτίου, με βιοκτόνα απολυμαντικά με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ., ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ώστε να αντιμετωπιστούν παθογόνοι μικροοργανισμοί και οι αρνητικές συνέπειες της παρουσίας τους.

Η Clearway καινοτομεί αναπτύσσοντας λειτουργικές λύσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με προγράμματα που απευθύνονται σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλο το εύρος, με καταγραφή και ανάλυση των προβλημάτων, ανεξαρτήτως τύπου και κλίμακας μεγέθους.

Οι Ασφαλείς Bio-Εξυγιάνσεις σε επίπεδο υπηρεσιών της , είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις αλλά και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή.

Η προσπάθεια μας για την ανάδειξη μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βιο-Περιβάλλοντος,  στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, σε πλήρη εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.

● Ένα λόγος παραπάνω για την συμβολή του Συμβούλου Διάγνωσης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου

“Green Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης, Εξυγίανση και Απολύμανσης.pdf

Προσοχή :   Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

 

Βλέπε Ορισμοί – Απολύμανση

Βλέπε Ορισμοί Βιοκτόνα

 

Χρήσιμα άρθρα

Χρήσιμα άρθρα από τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών K. Θ. Μπουχέλο

Αντιμετώπιση Επιβλαβών Ζωικών Οργανισμών(Α.Ε.Ζ.Ο. ή PestControl)

Επιστολή από τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών K. Θ. Μπουχέλο

Περί εντόμων…

Έντομα και προϊόν

Χρήσιμα άρθρα από Δρ. Ηλία Κιούλο και τον Δρ. Αντώνιο Μιχαηλάκη

Προτεινόμενα μέτρα πρόληψης αποτροπής εισόδου και εγκατάστασης εντόμων σε οικιακούς χώρους

Έντομα και άλλοι οργανισμοί: όλοι συγκάτοικοι του σπιτιού μας

Έντομα στα ρούχα και στα χαλιά μας

Τα σχόλια είναι κλειστά