Η Φιλοσοφία

Γνωρίζοντας ότι η καθαριότητα είναι πολιτισμός, τότε θα πρέπει να ξέρουμε ότι με τη σωστή ενημέρωση μπορεί να γίνει πρόληψη, για την προάσπιση της υγείας από την ρύπανση του εσωτερικού περιβάλλοντος, ώστε να μπορούμε να προλάβουμε ή να μετριάσουμε τις επιπτώσεις από σοβαρές ασθένειες.

Υγεία δεν είναι η έλλειψη ασθένειας ή αναπηρίας, αλλά η κατάσταση της πλήρους φυσικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας. Η διατήρησή της όμως έχει ως προϋπόθεση, την αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο εσωτερικό περιβάλλον και στο άνθρωπο. Για την προαγωγή της υγείας, δεν φθάνει μόνο η εξέλιξη της ιατρικής και των άλλων επιστημών, αλλά χρειάζεται συνεργασία του ανθρώπου, ώστε να προλαμβάνει την προάσπιση της.

Ο τρόπος λειτουργίας της Clearway, παρέχει διασυνδέσεις με επιλογές, πρόσβαση, καθοδήγηση και πληροφόρηση, μέσα σε ένα ευρύ αντικείμενο προσφορά υπηρεσιών, με κάλυψη αναγκών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής διαβίωσης . Το επιστημονικό της προσωπικό, μελετά προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου που δραστηριοποιείστε, προσφέροντάς σας ασφαλή προστασία, με τις πιο φιλικές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον , ‘’οικονομικά’’ στοχευμένες στο πρόβλημα έξυπνες λύσεις ,για βελτίωση του τρόπου ζωής

Ο Αλέξης Βαρδάκης ως Υγιεινολόγος με (Π.Μ.Π.Σ) Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία, παρέχει πλήρη υποστήριξη για ενημέρωση και διάγνωση προβλημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας την δυνατότητα να αποκτά πρόσβαση σ’ ένα αξιόλογο μηχανισμό Υποστήριξης της Klintec, αλλά και των ομάδων, του Green Mite Clean και Green And Clean, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων αλλα και σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα του περιβάλλοντος.

Εξασφαλισμένες υπηρεσίες διαβίωσης.

Η  αύξηση των ιών και των βακτηρίων, αλλά και η αύξηση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς), δημιουργεί την ύπαρξη μιας αυξανόμενης ανάγκης με περιβαλλοντικές απαιτήσεις, για εξειδικευμένες εφαρμογές, μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, ολόκληρων των εσωτερικό χώρων με τις πολύπλοκες επιφάνειες, ώστε να κρατήσουμε το περιβάλλον καθαρό και υγιεινό.

Ωστόσο, η αύξηση της ανθεκτικότητας των μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης του περιβάλλοντός, μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη, ώστε να χρησιμοποιούμε επαγγελματικά συστήματα με ασφαλείς μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η Clearway καινοτομεί αναπτύσσοντας λειτουργικές λύσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με προγράμματα που απευθύνονται σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλο το εύρος, με καταγραφή και ανάλυση των προβλημάτων, ανεξαρτήτως τύπου και κλίμακας μεγέθους.

Οι Ασφαλείς Bio-Εξυγιάνσεις σε επίπεδο υπηρεσιών της , είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις αλλά και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή.

Η σύνδεση της “επιβάρυνσης” των εσωτερικών χώρων με την υγεία πρέπει να μας προβληματίζει, όχι μόνο γιατί γίνεται επικίνδυνη απέναντι στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον, αλλά γιατί γίνεται και πιο δαπανηρή.

Η προσπάθεια μας στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, μιας πλήρους εναρμόνισης των δαπανών με την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.
Φτιάξτε  και εσείς “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Η Clearway , ευαισθητοποιημένη στις Περιβαλλοντικές αλλαγές, αλλά και ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, δημιούργει, αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμες λύσεις.

Το The Green Purification Group (TGPG), είναι ένα Concept μιας νέας Καινοτόμου μεθοδολογίας που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες, όπου μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά για μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, με βάση τα νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού εσωτερικού χώρο”.

Οι απαιτήσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες εφαρμογής του (TGPG Concept) απαιτεί την Πρωτοποριακά Συστήματα για Ασφαλείς Μεθόδους Bio-Εξυγιάνσεων, με εφαρμογές σε Ξενοδοχεία, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων, Χώρους Συνεδριάσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρεία, (Hospitality), Φαρμακεία, Γυμναστήρια, Παιδικούς Σταθμούς, Επαγγελματικούς Χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Σχετικά Άρθρα

Επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη των Bio-εφαρμογών Διαχείρισης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.