Προσφορές

 

Προσφορές που είναι σε ισχύ αυτή την περίοδο:

1) Σας εξασφαλίζουμε 10% έκπτωση για εφαρμογές συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100€

 

2) Εξασφαλίστε κέρδος στον καθαρισμό των χαλιών σας: Αν τα χαλιά σας δεν είναι λερωμένα, αλλά σας ενδιαφέρει κυρίως η υγιεινή τους, σας προτείνουμε μία επαγγελματική απορρύπανση (στεγνός καθαρισμός) για την σκόνη, το χώμα, τις τρίχες, τα ακάρεα, τα αλλεργιογόνα, τους μύκητες κλπ, που έχουν φωλιάσει εσωτερικά. Έτσι κερδίζεται καθαρά και υγιεινά χαλιά με χαμηλότερο κόστος, αφού στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το πλύσιμο όπως γίνεται στα ταπητοκαθαριστήρια.
Μία έξυπνη επιλογή για οικονομία, για τους καταναλωτές που ταυτόχρονα δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν.

 

 

Προσοχή: Σε όλες τις εφαρμογές μας τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την διασφάλιση για παροχή ποιότητας των παρερχομένων υπηρεσιών, με υψηλότερη προστιθέμενη αξία.

 

Ενεργή συμβολή σε παρόμοιες παροχές μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων,  συλλογών, σωματείων, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

 

Επενδύουμε στην Δωρεάν Επιτόπια Συμβουλευτική Ενημέρωση των καταναλωτών, στο Τηλ. 2104912802

Τα σχόλια είναι κλειστά.