Καθαρισμοί Σαλονιών

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4912802

καθαρισμοί σαλονιών

Καθαρισμοί Σαλονιών και Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Σαλονιών

Με γνώμονα πάντα τις αρχικές ανησυχίες μας, αφιέρωση και υποχρέωση με συνεχή υποστήριξη για να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των καταναλωτών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και στους επιτόπιους καθαρισμούς. Υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής. Οι καθαρισμοί σαλονιών που προσφέρουμε είναι ένας τρόπος για να πετύχουμε εναρμονισμένα πρότυπα μίας εξασφαλισμένης Ποιοτικής διαβίωσης. Στόχος μας να βελτιώσουμε τη ζωή στους εσωτερικούς χώρους στο κυρίως στο κομμάτι της υγιεινής αλλά και της αισθητικής.

Bio-Καθαρισμοί Σαλονιών

 

Βio-Upholstery Care: Εξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης με Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, αναζωογόνηση, απορρύπανση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Πλύσιμο Σαλονιών

 

Bio-Upholstery Cleaning: Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης ξηρής μεθόδου πλυσίματος, χωρίς κιτρινίλες, τρεξίματα, υγρασίες, μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές. Πετυχαίνουμε την απομάκρυνση ανόργανων λεκέδων, όπως μαρκαδόρους, στυλό, τσάι, καφέ, αναψυκτικά, χυμούς. Αλλά και οργανικών όπως αίμα, ιδρώτα, ούρα, άλλα σωματικά υγρά κλπ. Ο Καθαρισμός σαλονιού της clearway εξαιτίας της τεχνογνωσίας, της πείρας, αλλά και των πιο σύγχρονων μηχανημάτων και υλικών που χρησιμοποιούμε έχει άριστα αποτελέσματα. Αυτό επιτυγχάνεται ακόμα και σε αρκετά οξειδωμένους λεκέδες και μαυρίλες που έχουν έχουν δημιουργηθεί.

Εξειδικευμένοι καθαρισμοί σαλονιών και Bio-Εφαρμογές σε ταπετσαρίες σαλονιών, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ, δερματίνες και άλλα είδη σαλονιού, πολυθρόνων, καρεκλών τραπεζαρίας, σκαμπό κλπ.
Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009. (Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων 2,3,4,(98/8EC).)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό που προσφέρουμε σε σαλόνια, στρώματα και χαλιά θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

 

Σχετικοί σύνδεσμοι

Ακάρεα στο στρώμα και δημόσια υγεία

Τα πάντα για το μωρό σας

Τα σχόλια είναι κλειστά.