Καθαρισμοί Στρωμάτων

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4912802

 

 Καθαρισμοί Στρωμάτων και βιο εφαρμογές καθαρισμούBio-εφαρμογές Καθαρισμού Στρωμάτων  

Καθαρισμοί στρωμάτων με ποιότητα. Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής ως διαδικασία, παρέχει τη διευκόλυνση αύξησης του ελέγχου, πάνω στους παράγοντες που επιδρούν στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των ανθρώπων.

Τι είναι τα ακάρεα; Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κλπ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ.

Για την αντιμετώπιση τους, χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός στρωμάτων με επαγγελματικό μηχάνημα ΒιοΚαθαρισμού.

Bio-Καθαρισμοί στρωμάτων

 

Bio-Mattress Care:Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων με απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από “ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες”, βακτηρίδια, μύκητεςχωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Λεκιάστηκε; Μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Πλύσιμο στρωμάτωνκαθαρισμοί στρωμάτων

 

Bio-Mattress Cleaning: Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης  ξηρής μεθόδου πλυσίματος, με το «ανέγγιχτο πλύσιμο», ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», προσφέροντας σας μία φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

downloadΗ αξιόπιστη εφαρμογή με Πρωτοποριακή μέθοδο Sanosil Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικρόβιων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση, με τις ποιο αποτελεσματικές Το Sanosil SUPER 25 ως απολυμαντικό είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. (αποσυντίθεται σχεδόν 100% σε νερό και οξυγόνο).

Με το «ανέγγιχτο πλύσιμο» επαναφέρουμε προβλήματα που δημιουργούνται από ‘’φτηνές μεθόδους’’ ,που εκ των ύστερων γίνονται ‘’πιο ακριβές’’, αλλά και επικίνδυνες όχι μονό για τα στρώματα αλλά και για την υγεία.

Να είστε σίγουροι ότι σαν επιχείρηση προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

Χωρίς τίτλο

Σχετικοί σύνδεσμοι

Ακάρεα στο στρώμα και δημόσια υγεία

Τα πάντα για το μωρό σας

Τα σχόλια είναι κλειστά.