Απολυμάνσεις – Μικροβιοκτονίες

Sanosil® Halo Room Disinfection Unit

SanosilAction11Εφαρμογές με Sanosil® Halo , μια Πρωτοποριακή ηλεκτρική συσκευή με πλήρη αυτοματισμό, για αποτελεσματική εφαρμογή δια ψεκασμού των υγρών απολυμαντικών Sanosil. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το Sanosil θα διανεμηθεί με την μορφή ομίχλης, (εναιώρημα σταγόνων πολύ μικρού διαμετρήματος), καλύπτοντας κάθε γωνιά ακόμα και σε μη προσεγγίσιμα σημεία, καταστρέφοντας αποτελεσματικά όλα τα παθογόνα μικρόβια μέσα στον εκτιμώμενο όγκο του δωματίου, χωρίς να αφήνει υγρά υπολείμματα ή εμφανείς εναποθέσεις (στίγματα) πάνω στις επιφάνειες.

615_SanosilΟι επιδόσεις του συστήματος Sanosil® Halo , είναι ποιο αποδοτικές σε εναλλακτικές τεχνολογίες απολύμανσης ολόκληρου δωματίου, με αποτελεσματικότητα σε σκιές ή περιοχές που δεν έχουν άμεση οπτική επαφή, ιδιαίτερα σε σύνθετα δωμάτια.

Μετά από 90 λεπτά το δωμάτιο 200m³ μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί  …Halo Fogger….και Sanosil… Περισσότερα, το δε Sanosil SUPER 25 ως απολυμαντικό είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Το μέλλον αρχίζει σήμερα.

Η ιστορία επιτυχίας του Sanosil ® Απολυμαντικού βασίζεται σε τρεις βασικές πτυχές:

  • Διεξοδική κατανόηση στην χημεία της απολύμανσης2certificate213X202
  • Γενικής εφαρμογής αποτελεσματικότητα με Sanosil ® προϊόντα απολύμανσης, καταπολεμώντας αξιόπιστα, βακτήρια, ιούς, ζύμες και μύκητες, αναστέλλοντας την εκ νέου μόλυνση με μικρόβια, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. (αποσυντίθεται σχεδόν 100% σε νερό και οξυγόνο)
  • Εφαρμοσμένη με αποτελεσματική τεχνογνωσία, που υποστηρίζεται από χρόνια εμπειρίας στο χώρο της απολύμανσης Sanosil , προσφέροντας προϊόντα και λύσεις για κάθε εφαρμογή με την παράδοση τους προς χρήση, σχεδόν αμέσως.

Το Sanosil ® Απολυμαντικό Υπερτερεί γιατί μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ‘‘μικρόβιο που κατάφερε να αναπτύξει μια αντίσταση ενάντια του’’.

Η ανάπτυξη του Καινοτόμου προγράμματος The Green Purification Group (TGPG), μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, ώστε να εξουδετερώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια και αποτελεσματικά, σε Ξενοδοχεία, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων, Χώρους Συνεδριάσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , Ιατρεία, (Hospitality), Φαρμακεία, Γυμναστήρια, Παιδικούς Σταθμούς, Επαγγελματικούς Χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.