Ποντίκια (τρωκτικά)

Μυοκτονίες για Ποντίκια 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4912802

Ποντίκια

 

Τα τρωκτικά, είτε είναι μικρά ποντίκια, είτε αρουραίοι, θεωρούνται υπεύθυνα για καταστροφές. Αλλά κυρίως είναι φορείς πολλών και επικίνδυνων ασθενειών για τον άνθρωπο.

Αναλαμβάνουμε την μυοκτονία του χώρου σας και σας απαλλάσουμε από ποντίκια, και κάθε είδους τρωκτικά, με σύγχρονες μεθόδους και άριστα αποτελέσματα. Επιλέγοντας ακίνδυνα αιμολυτικά δολώματα 2ης και 3ης γενιάς. Τοποθετούμε τα αγκυρωμένα δολώματα σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς χωρίς να μολύνουμε τρόφιμα, σκεύη, εξοπλισμό και χωρίς να προκαλούμε θανάτους σε οικόσιτα ζώα και πουλιά. Όλα τα χρησιμοποιούμενα μυοκτόνα σκευάσματα είναι τροκτικαεγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση Φυτοπροστασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. http://wwww.minagric.gr/syspest/syspest_houses.aspx

Συνδυαστικά χρησιμοποιούμε μηχανικές παγίδες και κάθε άλλο κατάλληλο μέσο, ανάλογα την περίπτωση και το είδος των τρωκτικών, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, οι εφαρμογές απεντόμωσης-μυοκτονίας-απολύμανσης, είναι απαραίτητο να εφαρμόζονται  συστηματικά σε κάθε χώρο που έχει πολύ κόσμο (Χ.Μ.Ε). Καθώς και σε χώρους εστίασης, παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων, με πιστοποιημένη διαδικασία HACCP και έλεγχος ISO.

Η διαχείριση της ανωτέρω δραστηριότητας, έχοντας άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία, περιλαμβάνει μελέτη και ειδικό σχεδιασμό στην εφαρμογή, ανάλογη με την κάθε περίπτωση, όπου μπορούμε να προσφέρουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

 

 

 

Προσοχή :  Τρωκτικά, ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, κατσαρίδες κλπ δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες, –γενικά έντομα και Τρωκτικά- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες ,πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση. Ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Βλέπε Ορισμοί – Απολύμανση

Βλέπε Ορισμοί Βιοκτόνα

Τα σχόλια είναι κλειστά.