Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104912802

(Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες) Pest Control Services

Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Απεντομώσεις για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, σκόρους, κουνούπια και οποιοδήποτε άλλο έντομο.

Μυοκτονίες για ποντίκια και κάθε είδους τρωκτικά.

Απολυμάνσεις για ιούς (π.χ. κορονοϊός), μικρόβια, βακτήρια και κάθε είδους μικροοργανισμό.

Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε έντομο ή τρωκτικό που απειλεί την υγεία σας, αλλά και την περιουσία σας. Όλες οι εφαρμογές γίνονται με καθοδήγηση Επιστήμονα Υγιεινολόγου, (όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία).

Ο Αλέξης Βαρδάκης ως Υγιεινολόγος με Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία, παρέχει πλήρη ενημέρωση και διάγνωση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, μελετά προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου ξεχωριστά, με στόχο την σωστή και ασφαλή αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Εφαρμόζουμε τις νεότερες μεθόδους με βιοκτόνα και απολυμαντικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον ΕΟΦ, που εξασφαλίζουν ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Κάθε έντομο έχει διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης. Η ClearWay σας παρέχει την πιο σωστή λύση ανάλογα με την περίπτωση. Αντιμετωπίζουμε καταστάσεις κατσαρίδων, ψύλλων, κοριών, μυρμηγκιών, σκόρων, κουνουπιών και πολλών άλλων εντόμων ποιοτικά και με ασφαλή τρόπο για ανθρώπους και κατοικίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

 

 

Προσοχή :   Κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, μυρμήγκια, σκόροι, ακάρεα  δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

clearway-masterservice-1

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες, – γενικά έντομα και Τρωκτικά – με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Η απολύμανση σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την αντιμετώπιση μικροβίων.
(π.χ. απολύμανση για κάποιον ιό)

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεσή σας στο 2104912802

 

Βλέπε Ορισμοί – Απολύμανση

 

 

Χρήσιμα άρθρα

 

Κατσαρίδες: ασθένειες και αντιμετώπιση

Κοριοί: η αντιμετώπισή τους στα σπίτια μας

Ψύλλοι και αντιμετώπιση σε εσωτερικούς χώρους

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.